Gemul de caise, vis de vară pentru iarnă

de gratziela in Dulceata / Gem, 18 Iul 2011 | 5325 vizualizari

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

20.07.2011, 09:37

Grozava!
eu n-am pus samburii ca mi-o fo' lene sa-i sparg
Soacra lu' Ina pune, dar Ina la cat de puturoasa este io pun pareu ca nu i-ar pune
))))

gratziela 1

20.07.2011, 16:15

gaby_d,
si mi-a fost lene (sincer!!!), dar am reusit sa "conving " pe cineva (caruia ii place foarte mult gemul) si asa caisele s-au procopsit cu miezul de samburi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune dulce-acrisor cu miez de nuca