Ghebe cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 9421 vizualizari

 

aveam niste ghebe si tot le mutam de ici colo,pana la urma le-am facut sa nu ma mai incurc in ele

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ghebe
  • o ceapa
  • o capatana usturoi
  • 100 ml ulei
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe cu ou:

Am fiert ghebele in 3 ape ca sa iasa sarea din ele, dupa care le-am taiat sa nu fie prea mari. Am calit ceapa tocata marunt in uleiul incins, am curatat usturoiul, 4 catei i-am tocat marunt, ceilalti i-am pisat si am adaugat peste ceapa. Am mai lasat 2 min cu ceapa sa se caleasca, am adaugat ghebele si le-am lasat sa se prajeasca in jur de 10 -15 minute. Am batut ouale bine si le-am adaugat peste ghebe, am amestecat pana s-au rumenit si ouale

 

TIPS-URI

1

am servit cu mamaliguta calda,se poate servi cu carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MIUTA 1

24.02.2011, 23:57

Sunt preferatele mele mor de pofta

MotanLaOale 1

25.02.2011, 08:28

Lau 1

25.02.2011, 09:32

veniti ca va servesc,multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Chec din piept de curcan