Ghebe la borcane pentru iarna

de Rocsi in Conserve, 6 Oct 2010 | 44295 vizualizari

COMENTARII (33)

kamy 1

07.10.2010, 15:52

rocsi,ce faci cu ele?...tocanite si alea...alea iarna,sau sunt muraturieu cu ghebele fac zacusca dar inca nu am apucat

Rocsi 1

07.10.2010, 18:09

multumesc corina
anca
madi dak e dupa mine s-ar putea s afie nebuni k nu ii cunosc dar a luat mama si ea ii stie
kamy nu sunt muraturi..cand ii scot ii las la desarat mult in apa si fac tocanite,sau cu ou ca ii plac la mama,ii folosesc la sarmale de post,fac chiftele din ei (sunt delicioase chiftelele din ghebe)..km asta fac eu din ei...

vero_closca 1

08.10.2010, 14:56

rocsi imi trimiti si mie un borcan ???platesc bine! la noi in zona chiar nu se gasesc...trimit bonus o dulceata de smochine sau o coada de peste? ce zici? te prinzi?

Rocsi 1

10.10.2010, 16:15

vero iti dau fara s aimi dai nimic in schimb...stiu ca la voi nu se gasesc dar te servesc eu

sabiradu 1

27.10.2010, 21:24

Vai ce imi plac ghebeleeeeeeeeeee da de unde sa le iau >???Cred ca de la magazin

Rocsi 1

27.10.2010, 22:47

sabi eu le-am luat de pe piata...s-au facut foarte multe la noi anul acesta

Bya Ralu 1

08.10.2012, 22:26

super!ce-mi placsalvez reteta

Rocsi 1

08.10.2012, 22:33

Poza principala e facuta zilele trecute cand am pus bureti la borcane.Am pus alta ca se vede mai frumos

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta