Ghigantes

de eleny2010 in Mancaruri de legume, 20 Mai 2012 | 2921 vizualizari

 

o mancarica gustoasa cu specific grecesc.

 

INGREDIENTE

  • Fasole "giganta".
  • 2 Rosii maricele, bine coapte.
  • 2 Cepe potrivite.
  • Un morcov,patrunjel.
  • 3 carnaciori.
  • sare si piper dupa gust.
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghigantes:

Pentru ca nu am obiceiul si mai mereu uit sa le pun la inmuiat de cu seara, bag fasolea la oala cu presiune timp de 30 minute. Timp in care pregatesc sucul de rosii, iau cele 2 rosii si le tai cubulete in blender si tai si ceapa ,adaug si patrunjelul si le dam la blender. Carnaciori ii taiem feliutze, la fel si morcovul. Punem fasolea in tava, adaugam putin din zeama in care au fiert, sucul de rosii, imprastiem in tava carnatii si morcovul, punem sare si piper dupa gust si o ceascuta de ulei. Amestecam bine si punem tava la cuptor ptr aproximativ o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghigantes" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

11.12.2012, 11:03

La multi ani!

Panacris 1

11.12.2012, 17:36

La multi ani si multa sanatate!

Bya Ralu 1

11.12.2013, 22:46

la multi ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu chorizo si carne de porc