Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Conopida se curata de frunze, se spala si se rupe in buchetele ce se pun intr-un castron cu apa si zeama de lamaie.Se lasa aici 10 minute.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga o rosie si ardei gras taiat cubulete.Dupa ce s-au sotat , se adauga boiaua si putina apa.
Punem conopida, sare si piper si se fierbe totul inabusit.
Pentru o culoare mai puternica se poate folosi pasta Gulas la tub.
Cand este gata fiarta se aseaza pe farfurie alaturi de o bucata de friptura.\
Conopida am servit-o cu pui cu smantana.
Pofta mare !
1
Cine doreste poate pune pe conopida, smantana.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult