Ghimbir confiat

de mimmi in Dulciuri, 5 Noi 2011 | 14374 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

05.11.2011, 19:36

Ma', eu stiu ca ghimbirul e iute Lamuriti-ma daca gresesc
Imi place prezentarea

Bunica 1

05.11.2011, 19:44

Bucatelele de ghimbir se dau prin zahar tos sau pudra ? Este iute si aromat, , dar prin uscare devine mai putin iute si mai aromat

Ina 1

05.11.2011, 19:53

Multumesc, Bunica! Eu folosesc doar in stare de pudra, la friptura de pui

mimmi 1

05.11.2011, 20:00

Mutumesc,prajit sau pudra isi pierde din iuteala.
Ideal ar fi sa consumam cantitatea care ne satisface,la cat e de sanatos trebuie sa ne bucuram de el.Eu le folosesc iarna pe post de bomboane .
Bunica,in reteta am folosit numai zahar tos

Ina 1

05.11.2011, 20:08

Mimmi, al meu e iute rau, desi-i pudra Dar da carnii o aroma deosebita, imi place sa-l folosesc

MotanLaOale 1

05.11.2011, 20:08

diaconta 1

05.11.2011, 20:28

ce bun e si aromat

mirela0911 1

06.11.2011, 09:31

Oare ce gust o fi avand confiat? Oricum nu stiu cum e nici neconfiat
Arata bine

jolygina 1

06.11.2011, 10:16

Lau 1

06.11.2011, 12:01

arata bine

MIUTA 1

06.11.2011, 14:58

mamaieelena 1

08.11.2011, 09:02

gaby_gabytza 1

20.11.2011, 12:51

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat