Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mimmi in Dulciuri, 5 Noi 2011 | 14374 vizualizari
Ina 1
Ma', eu stiu ca ghimbirul e iute Lamuriti-ma daca gresesc Imi place prezentarea
Bunica 1
Bucatelele de ghimbir se dau prin zahar tos sau pudra ? Este iute si aromat, , dar prin uscare devine mai putin iute si mai aromat
Multumesc, Bunica! Eu folosesc doar in stare de pudra, la friptura de pui
mimmi 1
Mutumesc,prajit sau pudra isi pierde din iuteala. Ideal ar fi sa consumam cantitatea care ne satisface,la cat e de sanatos trebuie sa ne bucuram de el.Eu le folosesc iarna pe post de bomboane . Bunica,in reteta am folosit numai zahar tos
Mimmi, al meu e iute rau, desi-i pudra Dar da carnii o aroma deosebita, imi place sa-l folosesc
MotanLaOale 1
diaconta 1
ce bun e si aromat
mirela0911 1
Oare ce gust o fi avand confiat? Oricum nu stiu cum e nici neconfiat Arata bine
jolygina 1
Lau 1
arata bine
MIUTA 1
mamaieelena 1
gaby_gabytza 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de gaby_duceag 8
la 18:28
de Bucataras 6
la 15:45
de Caty 2
la 14:16
de bucatarasa 1
la 12:15
de laura_n 7
ieri la 17:28
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!