Ghimbir confiat

de mimmi in Dulciuri, 5 Noi 2011 | 7637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ghimbir(1 cana cubulete ghimbir)
  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar + cca 50 g
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghimbir confiat:

Punem apa cu zaharul la fiert,pana se leaga. Intre timp curatam ghimbirul si il taiem cubulete. Il adaugam in siropul de pe foc si il lasam al foc mic cca 30 de minute sau pana devine usor transparent. Se lasa peste seara in acel sirop la racit. A doua il zi strecuram de sirop si dam cubuletele de ghimbir prin zahar,pe care le lasam 1 zi (eu le-am lasat 2 zile) pe hartie de copt,la uscat. Daca vreti sa scapati de excesul de zahar de pe ghimbir,il puneti intr-un borcan il inchideti si "zguduiti" borcanul,astfel zaharul v-a cadea de pe ghimbir. Punem cubuletele intr-un borcan sau recipient de plastic si il pastram la loc racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghimbir confiat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MIUTA 1

06.11.2011, 14:58

mamaieelena 1

08.11.2011, 09:02

gaby_gabytza 1

20.11.2011, 12:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu seminte de canepa si ghimbir confiat