Ghinde dulci sa tot mananci

de epurasha2bb in Prajituri, 29 Oct 2010 | 6372 vizualizari

 

pantru toate veveritele carora le plac dulciurile usor crocante, sau .. ca sa citam pe aia de la Milka, fini dar atat de crocanti :))))

 

INGREDIENTE

  • 100 g arahide in ciocolata
  • 2 linguri cacao pudra
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • faina cat cuprinde (aprox 150 -200g)
  • miezul de la 5-6 nuci macinat
  • 1 lingura de sifon/apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghinde dulci sa tot mananci:

Se face un aluat din ingredientele descrise cu exceptia arahidelor in ciocolata care sunt pt.final, si se modeleaza coca i bilute mici incare se infige cate o arahida in ciocolata ionj chip d eghinde.Apoi se desurubeaza usor arahida si gauacea ramasa se coace impreuna cu celelalte forme de veverita si de frunze de stejar.Se coc lka foc mediu si apoi se scot si cat sunt calde inca gauacele se lipesc arahidele de ele sub forma de ghinde si se servesc alaturi de frunze si veverita.Au disparut imediat din farfurie!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghinde dulci sa tot mananci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

epurasha2bb 1

02.11.2010, 11:51

Multumesc mult Corina, si eu sunt foarte bucuroasa!multumesc lui tuturor bucatyarasilor veseli si dragi care m-au votat!

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:19

Felicitari foarte multa rabdare si talent

epurasha2bb 1

02.11.2010, 19:19

multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti cu adaos de piscoturi