Ghiveci cu carnati in vas Zepter

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2013 | 5650 vizualizari

 

Un mare avantaj gatitul in vasele Zepter! Cine detine un astfel de vas, stie exact despre ce vorbesc. Iata o alta mancare avantajata de gatitul in vasul minune. Ghiveciul cu carnati l-am fiert fara apa doar in sucul legumelor, fara ca acestea sa se arda, prinda de vas. Legumele si-au pastrat aroma proprie fara a prelua gustul picant-afumat al carnatilor. Despre timpul de gatire ce-as putea sa spun...25 minute, record! Va recomand vasele Zepter din tot sufletul, sunt minunate, utile, economice si ,,frumoase". Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 1 ardei kapia
  • 3 cartofi rosii
  • 2 cepe albe
  • 150 g orez brun
  • 1 carnat (200-300 g)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura boia dulce
  • sare dupa gust
  • verdeata (patrunjel verde, marar)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu carnati in vas Zepter:


Spalam si curatam legumele (ardeii, ceapa, cartofii). Spalam orezul si-l punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert strecuram orezul.


Tocam marunt ceapa si o calim in ulei, adaugam rondelele de carnati si le calim cateva minute. Adaugam 1 lingura boia dulce.


Legumele taiate marunt le adaugam la ceapa si carnatul calit. Lasam sa fiarba la foc mic. Punem sare dupa gust. Amestecam din cand in cand...si in aproximativ de 25 minute ghiveciul este gata. In final adaugam orezul fiert si scurs. Amestecam totul si adaugam verdeata tocata marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu carnati in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Ubulika 1

20.09.2013, 08:14

mmmmmmmmmmmmmm

babi5 1

07.10.2013, 13:13

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:51

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluți gătiți în vasul Zepter!