Ghiveci cu legume

de Irina in Mancaruri de post, 6 Noi 2014 | 6160 vizualizari

 

O mancare savuroasa, facuta numai cu legume proaspete, plina de culoare si vitamine. Majoritatea legumelor sunt coapte, asa ca imaginati-va numai ce gust are...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 gogosari
  • 4-5 ardei grasi rosii si galbeni
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 3-4 rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • dafin
  • busuioc
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume:

Am pregatit legumele pentru ghiveci: am pus la copt gogosarii, ardeii, vinetele si dovlecelul.


Cartofii i-am curatat de coaja si i-am taiat sub forma de cuburi potrivite, ceapa am taiat-o pestidor, iar usturoiul l-am tocat pe lungimea catelului.


Rosiile le-am curatat de coaja oparindu-le putin, dupa care le-am taiat cubulete.


Legumele coapte le-am curatat de cotoare si de pielite si le-am pus separat intr-un bol, impreuna cu zeama pe care si-au lasat-o.


Am calit putin ceapa, am adaugat cartofii, apoi legumele coapte, rupte in fasii, cu tot cu zeama.


Le-am amestecat usor si le-am lasat sa fiarba in suc propriu.


Cand sunt patrunse bine am adaugat rosiile si usturoiul, dupa care am condimentat mancarea cu condimente pe gustul meu.


La final am presarat patrunjel proaspat peste mancare.


Va poftesc la masa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

reisnaor_2006 1

06.11.2014, 22:56

ne place tare mult

simona72 1

07.11.2014, 06:40

Supeeeeeer bun!!

babi5 1

07.11.2014, 08:55

Mamaaaa! ca su mor de pofta bunatate de bunstate si prezentareaaaa de no ta 11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fatuş - Salata de paine ( de post)