Ghiveci cu zucchini

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 29 Sep 2015 | 4816 vizualizari

 

Anul acesta am fost bineuvantata cu multi zucchini in gradina . Cu coaja galbena sau verde inchis sunt cruzi gustosi cu putine seminte . Mi-a placut mult acest ghiveci deosebit de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini galben-250 gr
  • 1 zucchini verde -250 gr
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe galbene
  • 2 cartofi mici
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu zucchini:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Ceapa se taie pestisori , ardeiul julien , zucchini rondele , cartofii si rosiile cuburi mici .
  3. Caliti usor in ulei ceapa si ardeiul .Sarati .
  4. Adugati cartofii si dovlecelul . Caliti impruna 5 minute .
  5. Adugati apa cat sa treaca cu un deget de compozitie si fierbet inabusit 15 min la foc domol .
  6. Adugati rosiile tocate si mai dati un clocot .
  7. Gustati si mai sarati doar daca este nevoie .Incorporati patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

Ghiveciul se poate servi atat caod cat si rece .

2

Noi am servity cu rosii si cate o felie de paine prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

01.10.2015, 03:15

De cate ori prepar cate ceva ma gandesc caruia dintre cunoscuti i-ar place !!!

mihaelar63 1

04.10.2015, 02:46

Bya

mihaelar63 1

04.10.2015, 02:46

Rocsi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume