Ghiveci cu zucchini

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 29 Sep 2015 | 1509 vizualizari

 

Anul acesta am fost bineuvantata cu multi zucchini in gradina . Cu coaja galbena sau verde inchis sunt cruzi gustosi cu putine seminte . Mi-a placut mult acest ghiveci deosebit de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini galben-250 gr
  • 1 zucchini verde -250 gr
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe galbene
  • 2 cartofi mici
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu zucchini:


  1. Legumele se curata si se spala .

  2. Ceapa se taie pestisori , ardeiul julien , zucchini rondele , cartofii si rosiile cuburi mici .

  3. Caliti usor in ulei ceapa si ardeiul .Sarati .

  4. Adugati cartofii si dovlecelul . Caliti impruna 5 minute .

  5. Adugati apa cat sa treaca cu un deget de compozitie si fierbet inabusit 15 min la foc domol .

  6. Adugati rosiile tocate si mai dati un clocot .

  7. Gustati si mai sarati doar daca este nevoie .Incorporati patrunjel verde tocat.

 

TIPS-URI

1

Ghiveciul se poate servi atat caod cat si rece .

2

Noi am servity cu rosii si cate o felie de paine prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

01.10.2015, 03:15

De cate ori prepar cate ceva ma gandesc caruia dintre cunoscuti i-ar place !!!

mihaelar63 1

04.10.2015, 02:46

Bya

mihaelar63 1

04.10.2015, 02:46

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Pleutorus fripte