Ghiveci de legume

de meosiris in Mancaruri de post, 5 Oct 2010 | 17789 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 4 morcovi
  • 6 cartofi
  • 150g mazare
  • 150g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • bulion
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete si felii.
-Acoperim cu apa fierbinte, condimentam si dam la cuptor la foc mic.
-Cand e aproape gata, adaugam bulionul si mai lasam putin.
-Dupa ce e gata ghiveciul, condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole