Ghiveci de legume

de Lau in Mancaruri de legume, 31 Mai 2011 | 4609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 400 g fasole verde
  • 500 g morcovi
  • 500 g ciuperci
  • 5 cartofi
  • sare
  • 1 ceapa
  • ulei
  • piper
  • 1 cutie de rosii(se poate pune si prospete)
  • patrunjel verde optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

se spala mazarea,fasolea,ciupercile

se curata cartofii, se spala si se taie

se curata morcovii si se taie

se pun la fiert legumele in apa cu sare

ceapa se curata si se toaca marunt

se pune uleiul in tigaie si cand s-a incalzit se adauga ceapa. Se caleste putin dupa care se adauga cutia de rosii si se lasa putin sa se caleasca impreuna

cand sunt aproape fierti cartofii se adauga si ceapa

se potriveste de sare,piper dupa gust

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Lau 1

01.06.2011, 22:00

anca

Lau 1

01.06.2011, 22:00

mihaela11

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 15:09

e chiar buna acu k e si de sezon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe in pârgă