Ghiveci de legume

de mari_sasi in Mancaruri de post, 8 Mai 2013 | 8647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr fasole verde
  • 200 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 lg bulion
  • ulei
  • 350 ml apa
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • patrunjel
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

-se caleste foarte putin ceapa,apoi se adauga sare,piper,bulionul si apa

-se lasa la fiert cu capac aproximativ 10 min dupa care  se adauga restul legumelor taiate rondele mari

-cand sunt aproape fierte se adauga mararul si patrunjelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

adry88 1

09.05.2013, 09:30

tare bun

_Alina_ 1

09.05.2013, 10:34

gio 1

09.05.2013, 22:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume la cuptor