Ghiveci de legume

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 23 Dec 2013 | 3725 vizualizari

 

M-am inspirit de la reteta gabrielei cuisine ,foarte buna mancarica

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 dovlecel italienesc
  • 2 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • marar
  • sare/piper/ghimbir
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa o tocam marunt si o punem intr-un ceaun cu ulei la calit.


Adaugam si ardeiul rosu taiat cuburi si lasam la foc mic cateva minute.


Punem si morcovul taiat rondele.


Dovlecelul se spala bine si se taie feliute sau cuburi cum doreste fiecare,cartofii ii taiem cuburi,iar ciuperciile le curatam de coaja ,le clatim bine si le taiem in patru.


Adaugam toatel legumele,impreuna cu mazarea scursa de zeama,acoperim cu 2 pahare de apa,condimentam si lasam la foc mic sa scada zeama.


Cand e aproape gata se adauga cutia de rosii cuburi si usturoiul taiat feliute.


Se presara marar proaspat


 

TIPS-URI

1

Se serveste cald cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

24.12.2013, 19:37

Gustos preparat

Bya Ralu 1

24.12.2013, 23:34

multumesc rocsi

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 23:26

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume