Ghiveci de legume

de pity19 in Mancaruri de legume, 22 Mai 2014 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 2 ardei rosii
  • 1 ardei galben
  • 12 rosii
  • 100 gr soia granule
  • 2 oua
  • 1 lg vegeta
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri pasta de tomate
  • o mana patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Spalam rosiile, morcovii, ardeii, patrunjelul.Ardeii, morcovii si rosiile le taiem rondele si le punem la fiert in 4 l apa

Fasolea congelata o punem la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu pasta de tomate

Soia o punem la fiert in 3 l apa

Cand soia e moale o scurgem de apa si o amestecam cu cele 5 linguri de pesmet ,vegeta , sare , piper dupa gust , oregano si amestecam bine ,dupa care adaugam cele doua oua amestecand cu o lingura de lemn,, Facem bilute rotunde , chiftele din soia si adaugam peste legume!

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si lasam 10 minute la fiert si daca mai trebuie mai condimentam dupa gust si luam de pe foc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu masline si branza topita