Ghiveci de legume

de pity19 in Mancaruri de legume, 22 Mai 2014 | 1592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 2 ardei rosii
  • 1 ardei galben
  • 12 rosii
  • 100 gr soia granule
  • 2 oua
  • 1 lg vegeta
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri pasta de tomate
  • o mana patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Spalam rosiile, morcovii, ardeii, patrunjelul.Ardeii, morcovii si rosiile le taiem rondele si le punem la fiert in 4 l apa


Fasolea congelata o punem la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu pasta de tomate


Soia o punem la fiert in 3 l apa


Cand soia e moale o scurgem de apa si o amestecam cu cele 5 linguri de pesmet ,vegeta , sare , piper dupa gust , oregano si amestecam bine ,dupa care adaugam cele doua oua amestecand cu o lingura de lemn,, Facem bilute rotunde , chiftele din soia si adaugam peste legume!


La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si lasam 10 minute la fiert si daca mai trebuie mai condimentam dupa gust si luam de pe foc!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

marcela1979 1

23.05.2014, 05:52

excelent

pity19 1

23.05.2014, 08:15

multumesc!

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:36

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu dovlecei