Ghiveci de toamna

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Noi 2020 | 1808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 5 cepe mici
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 talina mica
  • 2 ardei
  • 2 gogosari
  • 5 cartofi
  • 150g fasole galbena
  • 150g fasole verde
  • 150g mazare
  • 400g rosii taiate in bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 100ml ulei
  • boia afumata
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de toamna:

Vanata se spala si se taie patrate fara a o curata.


Dovlecelul se curata si se taie patrate.


Cartofii se curata si se taie patrate.


Fasolea se curata de codite, se rupe bucati si se spala.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul se curata si se taie bucati potrivite.


Ardeii si gogosarii se curata si se taie patrate.


Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste cateva minute ceapa, morcovii si albitura.


Se adauga putina apa si se lasa la fiert 10 minute.(Este preventiv pentru cazul cand morcovii sunt tari si se fierb greu).


Se adauga ardeii taiati si se presara vegeta si piper.


Se adauge fasolea verde si mazarea congelata si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga vinetele, dovleceii si cartofii si se mai fierbe 25-30 minute.


Se adauga rosiile taiate in bulion si se mai fierbe 10 minute.


La final se adauga verdeata tocata, se potriveste de sare si se introduce in cuptor 10-15 minute sa prinda o culoare frumoasa.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

10.11.2020, 20:31

Ce bogatie de legume!

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:28

Imi place mult mancarica asta Motanas! Gustoasa si sanatoasa!

MotanLaOale 1

11.11.2020, 17:46

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficat de pui prajit la tigaie
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe