Ghiveci de vara

de SENO in Mancaruri de post, 18 Aug 2011 | 4063 vizualizari

 

Nimic nu e mai bun vara decat un ghiveci de vara cu multe legume proaspete si infrumusetat cu verdeata.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (de orice culoare)
  • 6-7 rosii decojite
  • o manuta de pastai de fasole
  • o vanata mai mica sau cateva felii dintr-o vanata mare
  • un dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 4 ciuperci
  • o jumatate dintr-o varza mica taiata felii mari
  • o manuta de orez
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de vara:

Preparare ghiveci de vara:


Se curata legumele, se spala si se taie dupa preferintele fiecaruia. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si cu morcovul, sare si piper macinat in putin ulei. Cand devin lucioase se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Eu am pus si cateva boabe de piper pentru gust. Cand fierbe se adauga pe rand ciupercutele, varza, fasolea, feliile de vinete, orezul, cartofii, dovlecelul si rosiile cu sucul lor cu tot. La sfarsit se potriveste de sare si piper, se toaca verdeata si se pune deasupra dupa ce s-a stins focul si gata bunatate de ghiveci de vara.


Puteti sa mai puneti si alte legume,mai ales daca le aveti in gradina :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

divainbucatarie 1

19.08.2011, 15:29

Cris2711 1

19.08.2011, 15:48

adry88 1

19.08.2011, 17:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc in vas smaltuit