Ghiveci la tigaie cu zucchini

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 1191 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini lunguieti (500 gr. cantitatea totala)
  • 2 rosii mari
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 cepe mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci la tigaie cu zucchini:

Ceapa si ardeii se curata, se spala.


Ceapa se toaca marunt, ardeii se taie bucatele.


Punem ceapa si ardeiul la sotat in ulei de masline pentru 5 minute la foc mediu.


Zucchini se spala, se sterg cu un prosop absorbant, apoi se taie pe orizontala in sferturi / fasii, apoi ii feliem cu tot cu coaja.


Adaugam bucatile de zucchini peste legumele sotate, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa se gateasca la foc mediu pana scade apa lasata de zucchini.


Rosiile le spalam si le taiem bucati. Le adaugam peste legumele din tigaie, amestecam si la scurt timp observam ca rosiile se vor gati si vor forma un sos care va invalui restul legumelor.


Adaugam 2 lingurite pasta de ardei, amestecam, oprim focul si presaram marar verde proaspat tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci la tigaie cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Anett 1

15.05.2016, 20:43

delicios!

Andreea Caroline 1

15.05.2016, 21:38

mirela0911 1

16.05.2016, 08:52

Foarte bine arată!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit