Ghiveci pentru orez

de aziz in Mancaruri de legume, 11 Ian 2011 | 5991 vizualizari

 

nu este un ghiveci traditional cu legumele coapte si apoi fierte in ulei mult.......

 

INGREDIENTE

  • dovleac
  • 2 morcovi
  • conopida
  • brocoli
  • ceapa
  • cartofi
  • dovlecei verzi 2
  • telina frunze si betisoare
  • patrunjel
  • ardei gras rosu si galben usturoi
  • 2 rosii
  • 250 gr pasta de tomate
  • sare piper
  • o lingura doua supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci pentru orez:

legumele se curata si se taie cubulete cit mai mari .punem ulei intr-o tigaie mai inalta si punem legumele prima fiind ceapa apoi ardeii morcovii rosiile ...si restul punem capacul si lasam sa se inabuseasca bine ;apoi punem pasta de tomate si 2 cani de apa.condimentam putem pune chiar si ardei iute daca nu avem copiii la masa .cind este fiert tot se adauga patrunjel verde.se serveste ca garnitura la orez,cuscus,friptura chiar cu orice fel de carne la cuptor.

TIPS-URI

1

legumele moi precum brocoli ,conopida si dovleacul verde se adauga ultimele asta cind cartofii sint deja fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci pentru orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac si ou