Ghiveci pentru orez

de aziz in Mancaruri de legume, 11 Ian 2011 | 3150 vizualizari

 

nu este un ghiveci traditional cu legumele coapte si apoi fierte in ulei mult.......

 

INGREDIENTE

  • dovleac
  • 2 morcovi
  • conopida
  • brocoli
  • ceapa
  • cartofi
  • dovlecei verzi 2
  • telina frunze si betisoare
  • patrunjel
  • ardei gras rosu si galben usturoi
  • 2 rosii
  • 250 gr pasta de tomate
  • sare piper
  • o lingura doua supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci pentru orez:

legumele se curata si se taie cubulete cit mai mari .punem ulei intr-o tigaie mai inalta si punem legumele prima fiind ceapa apoi ardeii morcovii rosiile ...si restul punem capacul si lasam sa se inabuseasca bine ;apoi punem pasta de tomate si 2 cani de apa.condimentam putem pune chiar si ardei iute daca nu avem copiii la masa .cind este fiert tot se adauga patrunjel verde.se serveste ca garnitura la orez,cuscus,friptura chiar cu orice fel de carne la cuptor.

 

TIPS-URI

1

legumele moi precum brocoli ,conopida si dovleacul verde se adauga ultimele asta cind cartofii sint deja fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci pentru orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

LUK 1

11.01.2011, 21:55

minunat

aziz 1

12.01.2011, 08:18

fetele mele dragi

adry88 1

28.05.2011, 16:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka