Gnocchi cu mascarpone si pesto

de Retete_Haplea in Tortellini, 5 Mai 2015 | 951 vizualizari

 

Voglio mangiare presto
Gnocchi de casă cu sos pesto

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru gnocchi: 300 g mascarpone,
  • 2 oua medii,
  • 300 g faina,
  • 100 g parmezan razuit;
  • Ingrediente pentru sosul pesto:
  • 50 ml ulei de masline,
  • cateva frunze busuioc proaspat,
  • 50 g parmezan razuit,
  • cativa muguri de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu mascarpone si pesto:

Amestecam intr-un bol mascarponele cu parmezanul razuit, apoi incorporam ouale si faina. Amestecam pana obtinem o coca


Lasam la rece cat preparam sosul pesto: mestecam intr-un mojar uleiul de masline cu parmezanul, mugurii de pin si cu frunzele de busuioc pana obtinem o pasta.


Din aluatul rece formam suluri cu dimaterul de 3- 4 cm. Le taiem rondele groase de aproximativ 1 cm.




Prajim gnocchi in ulei de masline. Servim cu sos pesto si parmezan presarat deasupra.




Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu mascarpone si pesto" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Panacris 1

05.05.2015, 11:34

dantes 1

05.05.2015, 11:35

Super!

MotanLaOale 1

05.05.2015, 11:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor