Tortellini cu branza, ciuperci si spanac

de Panacris in Tortellini, 25 Apr 2012 | 4294 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • tortellini umplute cu branza 300 g.,
  • sare iodata
  • apa
  • ulei de floarea soarelui
  • ingrediente pentru garnitura de spanac:
  • spanac congelat 300 g.,
  • ceapa verde 1 legatura,
  • usturoi verde 1 legatura,
  • amidon 2 linguri,
  • smantana 3 linguri,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata
  • ingrediente ptr garnitura de ciuperci
  • ciuperci pleutorus 500g.,
  • ceapa verde 2 legaturi
  • usturoi verde 1 legatura,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • zacusca 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu branza, ciuperci si spanac:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Spanacul dezghetat se toaca marunt.


Intr-o craticioara se pun la calit in ulei cu putina apa, o parte din ceapa si usturoi. Dupa ce s-a inmuiat se adauga spanacul si se lasa sa dea un clocot. Amidonul se desface in smantana si putina apa rece, se adauga la spanac si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 3 minute pana se ingroasa sosul.


Intr-un vas wok se pune la calit restul de ceapa si usturoi. Intre timp ciupercile se curata si se taie julienne. Se adauga la amestecul de ceapa, se asezoneza de sare si boia apoi se lasa sa fiarba acoperit cca. 15 minute. Se completeaza cu apa daca e nevoie, cat sa nu se arda. La final se adauga zacusa si se mai lasa sa da un clocot.


Intre timp se pune la fiert apa cu putina sare pentru tortellini. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se presara putin ulei peste ele sa nu se lipeasca.


La acest fel de mancare nu aveti nevoie de salata. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu branza, ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:55

iri_iri 1

25.04.2012, 21:41

sa gust pot???????????

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini formaggi