Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor

de MotanLaOale in Tortellini, 9 Ian 2014 | 6725 vizualizari

 

Se face repede. Este o cina buna. Merge si un pahar de vin!

 

INGREDIENTE

  • 250g tortellini cu proscuiutto
  • 400g sos dulce acrisor Uncle Bens
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor:

Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute.


Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.


Sosul se pune pe foc intr-o craticioara, se pune pasta de tomate, se da un clocot si se lasa la racit.


Se potriveste de sare si piper.


O forma termorezistenta se unge cu unt si se pun in ea 2-3 linguri de sos.


Se pun pastele si deasupra restul de sos.


Se introduce in cuptorul preancalzit 20-25 minute.


La final am picurat 10-15 picaturi de ulei deasupra si am mai lasat 5 minute in cuptor.


Se lasa 5 minute la racorit si se serveste.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice sos va place.

2

Se pot adauga si alte mirodenii daca considerati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

MotanLaOale 1

09.01.2014, 22:04

diaconta 1

10.01.2014, 09:10

Deci ,a fost bairam Motanel??? ))

MotanLaOale 1

10.01.2014, 10:17

Nuuu, Dia! )) Numai vorbe! ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos alb