Gnocchi cu pesto si creveti

de Sylvia in Fructe de mare, 21 Mai 2011 | 5936 vizualizari

 

Va prezint o reteta simpla si aromata pe care o puteti adapta in functie de preferinte, crevetii pot fi inlocuiti cu bucati de pui sau legume de vara. Se prepara extrem de repede si rezultatul este delicios, eu am vrut sa ii dau o nota mai aromata asa ca la final am adaugat putina pasta de aredi iute si pasta de creveti, luata de la magazinul asiatic.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • 250 grame de gnocchi ( eu i-am cumparat de la raionul de paste proaspete) ,
  • o mana de ardei de mai multe culori taiati fasii,
  • o lingura de ulei de masline,
  • 300 grame de creveti,
  • cateva linguri de sos pesto,
  • sare,
  • piper,
  • pasta de creveti ( optional),
  • pasta de ardei iute.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu pesto si creveti:

Preparare: pregatim ardeii, se spala si se taie fasii subtiri . Alaturi pregatim gnocchi lasandu-i cateva minute la temperatura ambiata sa nu fie tari.


Ne ocupam intre timp de creveti, eu am avut proaspeti nedecorticati asaa ca am avut putina treaba sa ii spal si sa ii curat.


Intr-o tigaie mai adanca neaderenta punem ghocchi, ardeii, o lingura de ulei de masline si condimentam cu sare si piper proaspat macinat. Mai adaugam pasta de creveti.Amestecam cu grija si asteptam sa se dizolve si apoi adaugam pasta pesto . Mai completam cu putina apa si lasam sa mijoteze/fiarba incet pret de cateva minute.


La final adaugam pasta de ardei iute si mai condimentam cu sare si piper daca trebuie, sosul va scadea si va avea consistenta . Eu le-am servit cu putin oregano proaspat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pesto si creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sylvia 1

07.06.2011, 15:16

Vamultumesc de laude, trebuie sa mai pun o reteta de gnocchi cu ciuperci facute in vas de lut al cuptor, o nebunie a iesit. Am cam hoinarit si nu am reusit sa postez.

rivka 1

07.06.2011, 15:21

eu nu mananc creveti dar Silvia ce frumoasa esti, felicitari ! am vrut sa iti las mesaj pe blog dar nu am reusit deci iti zic aici, esti frumoasa si arati ffff ffff bine!
te felicit si sa te mentii cum te simti bine.
pupe!

Sylvia 1

07.06.2011, 15:55

wow rivka multumesc mult esti tare draguta, stiu ca tu nu esti cu crevetii. Poate reusesc sa te ademenesc zilele urmatoare cu reteta de gnocchi cu ciuperci de padure, pupici .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu Tagliatelle