Creveti cu legume taranesti pe gratar

de horia in Fructe de mare, 13 Apr 2011 | 6879 vizualizari

 

Va prezint o mancare de creveti (banana) ,cu garnitura de legume facute "ca la tara" pe gratar.eu n-am avut timp sa frig legumele pe gratar(am folosit legume fripte pe gratar la punga,congelate),dar reteta o voi redacta cu legume proaspete.va garantez ca este un deliciu si tare rau imi pare ca nu aveti cum sa gustati sau cel putin sa mirositi.

 

INGREDIENTE

  • 1kg. creveti (banana) ultra congelati
  • 2 rosii
  • 2 ardei italieni
  • 1 ardei gras
  • 1/2 vanata
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 100g masline
  • 50ml ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu legume taranesti pe gratar:

Se spala crevetii prin doua ape,se pun la fiert cu sare intr-o oala si se lasa pana cand capata culoarea portocalie.(cca.20-30min de cand a inceput apa sa fiarba).crevetii se pun la fiert fara a fi decongelati inainte.cand sunt gata se scot si se pun pe o farfurie sa se scurga bine.


Taiem legumele felii mijlocii,le saram si le punem pe gratar.le intoarcem pe ambele parti si cand sunt rumenite le asezam pe un platou,amestecandu-le cu uleiul de masline.


Se aseaza crevetii si maslinele servindu-se calde.este un pranz foarte sanatos si la indemana tuturor.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu legume taranesti pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

adry88 1

08.05.2011, 10:54

DIANA B 1

15.07.2011, 14:28

Vrei sa-ti zic un secretel , da' sa nu zici nimanui ... n-am mancat niciodata fructe de mare doar am gustat ceva marinat si cand am simtit tentaculele de la baby caracatita , era sa dau in hepatita

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:43

buniiiiiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti pane cu sos picant de rosii si ardei