Gnocchi cu pui in sos rosu

de Anamaria7 in Pui, 22 Sep 2010 | 4696 vizualizari

 

O aroma mirrrifica si un gust delicios

 

INGREDIENTE

  • Pentru gnocchi:
  • 500 gr cartofi
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • 1/2 lgt sare
  • Pentru pui:
  • un piept de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 3 lg sos de soia
  • sare, piper, busuioc
  • 300 ml bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu pui in sos rosu:

Pieptul de pui se taie felii subtiri de cca 3cm lungime, se sareaza si se pipereaza si se lasa in sosul de soia cca 30min.


Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se curata de coaja cat sunt inca fierbinti pentru a se putea zdrobi usor, apoi se adauga sarea, oul si faina. Trebuie sa rezulte un aluat nu foarte tare si nici lipicios. Se rastoarna pe o suprafata presarata cu faina si se mai framanta 2min, apoi se taie bucatele de cca 60gr si se ruleaza in forma de bastonas de cca 1cm grosime. Se taie gnocchi de 2cm lungime si se aseaza pe o tava presarata si ea cu faina.


Intre timp, se pune apa cu sare la fiert, iar cand da in clocot se introduc gnocchi si se fierb pana se ridica la suprafata. Se strecoara.


Intr-o tigaie unsa cu 1lgt ulei de masline se pun usturoiul si pieptul de pui. Cand puiul e rumenit bine se toarna bulionul si busuiocul si se mai lasa sa clocoteasca putin. La final se toarna gnocchi in tigaie si se amesteca bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadina73 1

23.09.2010, 00:43

super vreau5f

adriana_bobu 1

23.09.2010, 14:51

buna

Corinuta 1

25.09.2010, 23:51

Arata bine de tot!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor