Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci

de simona72 in Paste, 30 Iun 2015 | 6609 vizualizari

 

Atat de simplu, rapid si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi
  • 1 zucchini
  • 6-7 ciuperci champinion marisoare
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • sare si piper proaspat macinat
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • zeama de la jumatate limeta(puteti sa puneti si coaja rasa de limeta)
  • pentru servit: branza Camembert taiata cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci:

Gnocchi ii fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Zucchini, il spalam, ii taiem capetele, pastram coaja si il taiem in cubulete nu foarte mici. Ciupercile le taiem in jumatati, apoi in felii subtiri. 

Intr-un wok punem la incins 3-4 linguri ulei de masline. Adaugam usturoiul taiat marunt si-l calim pentru cateva secunde. Adaugam cubuletele de zucchini, ciupercile taiate si prajim totul la foc iute pentru 5-7 minute, pana sau rumenit usor ingredientele. In tot acest timp agitam putin tigaia in loc sa amestecam cu lingura. Adaugam smantana pentru gatit, cateva linguri din apa in care au fiert gnocchi(4-5 linguri), zeama de limeta si coaja razaluita daca va place, sare si piper dupa gust si lasam totul sa fiarba 3-4 minute. Cand sosul este gata adaugam busuioc proaspat taiat marunt, galustele de gnocchi, amestecam si lasam sa dea un clocot. Servim mancarea imediat si adaugam cubulete de branza camembert. Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

cu o zi inainte am facut un pui la cuptor. Pentru ca mi-a ramas jumatate de piept de pui, l-am folosit la aceasta mancare...am taiat pieptul in cubulete, am pus 2-3 linguri de apa in care au fiert gnocchi in vasul in care am facut puiul, am lasat sa dea in clocot si am pus totul in sosul alb cu zucchini si ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos alb, zucchini si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ciuperci si sunca