Tagliatelle cu carnati in sos de vin

de Satisfyyourcravings in Paste, 15 Sep 2015 | 882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • carnea din 4 carnati de casa picanti
  • o ceapa mare
  • sare/piper
  • 1 lingurita ierburi italienesti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei portocaliu
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 pahar vin alb
  • 800 grame rosii in bulion
  • 2 linguri patrunjel proaspet, tocat
  • cateva frunze de busuioc proaspat, tocat
  • 230 grame tagliatelle
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carnati in sos de vin:

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu si se prajeste carnea din carnati pe toate partile, pana prinde o culoare bruna, avand grija sa nu o se sfarame complet. Se scoate carnea pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga ceapa tocata si se caramelizeaza 5 minute. Cand incepe sa devina aurie, se adauga ierburile italienesti, sare, piper si ardeii tocati si se calesc 2 minute, pana se inmoaie. Apoi se adauga usturoiul tocat, iar cand incepe sa elibereze aromele se adauga vinul. Se lasa cateva minute, pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat.


Se adauga rosiile si carnea inapoi in tigaie, se amesteca si se lasa la foc mic cateva momente, 3-4 minute.


La final, se adauga putin ulei de masline, patrunjelul si busuiocul.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert.


Se amesteca cu sosul obtinut anterior, adaugand din apa pentru a obtine o consistenta cremonasa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carnati in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

16.09.2015, 12:58

miki_a 1

17.09.2015, 11:24

Andreea Caroline 1

17.09.2015, 17:47

Exact pe gustul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin