Paste cu resturi de friptura

de ianculubita in Paste, 12 Ian 2016 | 1634 vizualizari

 

Multe gospodine ca si mine de altfel,cand avem ceva musafiri la masa,pregatim multa mancare sa ajunga la toata lumea dar nu ne punem problema ce facem cu ce ramane.De fiecare data,exista solutii si va recomand una dintre ele,usor de pregatit

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu paste scurte
  • resturi de friptura
  • 6 rosii
  • busuioc uscat si verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu resturi de friptura:

Rosiile pasate cu blenderul,se amesteca cu resturile de friptura iar cand s-a format un sos,se condimenteaza daca e cazul,se adauga busuioc uscat si se amesteca cu pastele fierte si scurse


Se serveste cu busuioc verde deasupra;mai este o varianta de servit,pe farfurie pastele iar deasupra friptura cu sos;ambele sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu resturi de friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

12.01.2016, 20:24

Simplu si bun! Nici mie nu imi place sa irosesc nimic!

ianculubita 1

13.01.2016, 11:27

dantes 1

14.01.2016, 12:19

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu carnati in sos de vin