Gnocchi cu sos de rosii si praz

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 1677 vizualizari

 

INGREDIENTE

Gnocchi:

  • cca 300gr. faina alba
  • 1 ou potrivit
  • cca 500 gr. carofi fierti in coaja si dati pe razatoare

Sos:

  • 1 fir de praz
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de zahar
  • marar verde tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii si praz:

Intai preparam gnocchi, dupa cum urmeaza:


Fierbem cartofii in coaja, ii curatam,apoi dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


Adaugam 1 ou potrivit si faina, amestecam/framantam foarte bine si obtinem un aluat lipicios din care vom rupe bucatele dupa marimea preferata, le modelam in forma dorita,si le fierbem in apa cu sare pana se ridica la suprafata.


Le scurgem de apa in care au fiert si le lasam la scurs pana preparam si sosul:


-spalam prazul,il taiem rondele subtirele pe care le calim in 3 linguri de ulei;


-adaugam 1/2 cutie rosii pasate, 1 lingurita de zahar, sare si piper dupa gust (fierbem la foc mic cca 10 minute);


-adaugam in sosul obtinut ghocchi scurse, amestecam, presaram marar verde si servim!


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Nicole28 1

04.05.2014, 13:21

tare bun!

laura_n 1

04.05.2014, 14:47

bestial ce ai facut tu aici! biig like!

Satisfyyourcravings 1

04.05.2014, 19:59

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piersicute
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi parisiene cu sos bechamel