Branza Feta coapta in folie

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 1709 vizualizari

 

De mult timp am vazut ideea la Naina...o sugestie pentru o masa lejera,rapida si potrivita dupa sarbatori!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza feta
  • 1-2 catei usturoi taiati bucati mici
  • condimente ( la alegere): oregano,piper proaspat macinat,boia, ardei iute uscat (macinat)
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Feta coapta in folie:

1. Intr-o folie de aluminiu punem branza feta, iar peste adaugam usuturoiul feliat, condimentele si cateva linguri de ulei de masline.


2.Impachetam folia in care am asezat bucata de branza, apoi o punem intr-o tava incapatoare si dam la cuptor, la foc mediu, cca 15 minute.


3. Servim branza calduta ,intinsa pe felii de bagheta crocanta! de-li-cios! Dupa dorinta putem orna cu frunzulite de marar proaspat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Feta coapta in folie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alinutza1983 1

03.01.2012, 17:31

Rocsi 1

03.01.2012, 20:18

mamaieelena 1

04.01.2012, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana