Gnocchi cu sos ragu

de simona72 in Paste, 23 Aug 2014 | 1890 vizualizari

 

Sosul ragu este pe baza de carne si este destinat in principal pastelor tagliatele sau lasagna. Eu am incalcat regula si am folosit sosul pentru gnocchi, care sunt niste galuste mici, pe baza de cartofi si pe care le-am cumparat din comert....

 

INGREDIENTE

  • 650-700 gr pulpa de vitel
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 borcan sos de rosii pentru paste(de buna calitate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga gnocchi
  • 50 gr branza pecorino sau parmezan sau cheddar(o branza tare cu gust intens)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos ragu:

Carnea se spala, se usuca cu proasoape de hartie, se taie cubulete si se da prin masina de tocat sau o maruntiti la robotul de bucatarie. Ceapa se taie marunt si se caleste in cateva linguri ulei de masline. Se adauga carnea tocata, se amesteca mereu pana se desface carnea, scade zeama lasata si se caleste, aproximativ 20 minute. Se adauga sosul de rosii, care este un sos gata preparat pentru paste, asta va va scutii si mai mult munca, se lasa sa dea in clocot sosul, se mai adauga cimbru uscat sau orice alte plante aromatice va plac, sare si piper dupa gust.


Intre timp fierbem gnocchi conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert gnocchi, ii trecem prin strecuratoare si ii punem peste sosul ragu de carne. Amestecam ingredientele si transferam totul intr-un vas termorezistent. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Servim mancarea calda cu branza cheddar(am folosit eu) rasa sau taiata lamele cu curatatorul de legume.


Sa va fie de bine!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alilianaa 1

23.08.2014, 20:49

tare bune

madi_marin 1

24.08.2014, 20:13

arata foarte bine!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu bacon şi sos de smântână