Goffre

de jolygina in Prajituri, 2 Iun 2010 | 2119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescuta si jumatate lapte proaspat
  • 60g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • pentru ornat :
  • zahar pudra,
  • caramel,
  • sos de ciocolata sau gem
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma


intr-un alt castron amestecam galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit


se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza


cand s-a amestecat totul adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana ce se incorporeaza tot ,avem grija sa nu scada volumul albusului


se coc intr-un aparat special de goffre timp de 3-4 min


se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)din aceasta compozitie ies cam 14 bucati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

02.06.2010, 16:15

Excelent arata si minunatata poza ai !!!! Excelent cavaler elegant

Gouda 1

24.09.2010, 13:06

Ador gofrele

jolygina 1

04.09.2011, 16:12

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!