Goffre

de jolygina in Prajituri, 2 Iun 2010 | 2488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescuta si jumatate lapte proaspat
  • 60g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • pentru ornat :
  • zahar pudra,
  • caramel,
  • sos de ciocolata sau gem
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma


intr-un alt castron amestecam galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit


se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza


cand s-a amestecat totul adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana ce se incorporeaza tot ,avem grija sa nu scada volumul albusului


se coc intr-un aparat special de goffre timp de 3-4 min


se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)din aceasta compozitie ies cam 14 bucati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sylvia 1

02.06.2010, 16:15

Excelent arata si minunatata poza ai !!!! Excelent cavaler elegant

Gouda 1

24.09.2010, 13:06

Ador gofrele

jolygina 1

04.09.2011, 16:12

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krem a la Krem