Goffre cu scorţişoară

de Gouda in Dulciuri, 24 Sep 2010 | 6158 vizualizari

 

Delicioase şi săţoase! :D

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 2 ouă mari
  • 100 g zahar
  • 150 g făină
  • scorţişoară
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre cu scorţişoară:

Se amestecă untul cu zahărul în blender, apoi se adaugă ouă, scorţşişoara, se amestecă bine. Apoi la urmă se adaugă făina, se amestecă bine pînă consistenţa devine ca smîntîna.


Se încinge aparatul pentru goffre şi se toarnă cîte un polonic, distribuindu-se totul pe suprafaţă uniform.


Se coc gofrele 5-7 minute.


Poftiţi la masa de desert!

 

TIPS-URI

1

Scorţişoara poate fi înlocuită cu vanilie sau cacao. Toate 3 feluri de goffre se primesc neam-neam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre cu scorţişoară" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ina 1

24.09.2010, 20:21

aoleu, vreau si eu

Sylvia 1

26.09.2010, 13:24

Superb earat si eu ii fac la pitic si nu ne abtinem nici noi de la ele

nadina73 1

29.09.2010, 01:09

super bune 5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de piscoturi cu crema de coacaze