Goffre cu scorţişoară

de Gouda in Dulciuri, 24 Sep 2010 | 4295 vizualizari

 

Delicioase şi săţoase! :D

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 2 ouă mari
  • 100 g zahar
  • 150 g făină
  • scorţişoară
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre cu scorţişoară:

Se amestecă untul cu zahărul în blender, apoi se adaugă ouă, scorţşişoara, se amestecă bine. Apoi la urmă se adaugă făina, se amestecă bine pînă consistenţa devine ca smîntîna.


Se încinge aparatul pentru goffre şi se toarnă cîte un polonic, distribuindu-se totul pe suprafaţă uniform.


Se coc gofrele 5-7 minute.


Poftiţi la masa de desert!

 

TIPS-URI

1

Scorţişoara poate fi înlocuită cu vanilie sau cacao. Toate 3 feluri de goffre se primesc neam-neam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre cu scorţişoară" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Ina 1

24.09.2010, 20:21

aoleu, vreau si eu

Sylvia 1

26.09.2010, 13:24

Superb earat si eu ii fac la pitic si nu ne abtinem nici noi de la ele

nadina73 1

29.09.2010, 01:09

super bune 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Glazura regala (royal icing)