Gogonele murate in pikant-fix

de alinutzika in Muraturi, 2 Oct 2011 | 17537 vizualizari

 

Ei bine, anul acesta am pus majoritatea muraturlor cu pikant-fix. Si nu regret deloc, pt ca am gustat la sora mea muraturi puse asa si erau foarte bune.
Deci, din lipsa de timp si mai ales pt ca ai rezultate bune la muraturile puse asa si sigur nu se strica, va recomand si voua pikantul-fix. Eu il prefer insa pe cel iute, dar depinde de gusturi.
Mie imi plac mult gogonelele murate!

 

INGREDIENTE

  • gogonele (rosii verzi inca:)))
  • usturoi
  • pikant fix
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate in pikant-fix:

Am spalat gogonelele si le-am asezat in borcane marisoare. Pentru ca au fost foartte mici, le-am pus intregi, dar daca aveti gogonele mai mari, puteti sa le taiati bucatele. Adaugati catei de usturoi printre gogonele. Le da un gust mai bun si le mentine tari.


Preparati pikantul fix dupa instructiuni si puneti-l peste gogonele. Inchideti si dati la camara.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate in pikant-fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alinutzika 1

03.10.2011, 11:47

rocsi, incearca....Pup

jolygina 1

03.10.2011, 13:06

shukly 1

22.06.2015, 16:06

Picant fix este plin de chimicale. Cel mai bine si rapid ies cu saramura. Amesteci mai multe tipuri de legume si torni saramura peste ele. Sau pui numai un fel de leguma (gogonele) si torni saramura. Simplu, rapid si cel mai important: natural

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari conservati la rece