Gogonele murate in pikant-fix

de alinutzika in Muraturi, 2 Oct 2011 | 29462 vizualizari

 

Ei bine, anul acesta am pus majoritatea muraturlor cu pikant-fix. Si nu regret deloc, pt ca am gustat la sora mea muraturi puse asa si erau foarte bune.
Deci, din lipsa de timp si mai ales pt ca ai rezultate bune la muraturile puse asa si sigur nu se strica, va recomand si voua pikantul-fix. Eu il prefer insa pe cel iute, dar depinde de gusturi.
Mie imi plac mult gogonelele murate!

 

INGREDIENTE

  • gogonele (rosii verzi inca:)))
  • usturoi
  • pikant fix
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate in pikant-fix:

Am spalat gogonelele si le-am asezat in borcane marisoare. Pentru ca au fost foartte mici, le-am pus intregi, dar daca aveti gogonele mai mari, puteti sa le taiati bucatele. Adaugati catei de usturoi printre gogonele. Le da un gust mai bun si le mentine tari.

Preparati pikantul fix dupa instructiuni si puneti-l peste gogonele. Inchideti si dati la camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate in pikant-fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

03.10.2011, 11:47

rocsi, incearca....Pup

jolygina 1

03.10.2011, 13:06

shukly 1

22.06.2015, 16:06

Picant fix este plin de chimicale. Cel mai bine si rapid ies cu saramura. Amesteci mai multe tipuri de legume si torni saramura peste ele. Sau pui numai un fel de leguma (gogonele) si torni saramura. Simplu, rapid si cel mai important: natural

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate