Gogonele murate in pikant-fix

de alinutzika in Muraturi, 2 Oct 2011 | 29691 vizualizari

 

Ei bine, anul acesta am pus majoritatea muraturlor cu pikant-fix. Si nu regret deloc, pt ca am gustat la sora mea muraturi puse asa si erau foarte bune.
Deci, din lipsa de timp si mai ales pt ca ai rezultate bune la muraturile puse asa si sigur nu se strica, va recomand si voua pikantul-fix. Eu il prefer insa pe cel iute, dar depinde de gusturi.
Mie imi plac mult gogonelele murate!

 

INGREDIENTE

  • gogonele (rosii verzi inca:)))
  • usturoi
  • pikant fix
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate in pikant-fix:

Am spalat gogonelele si le-am asezat in borcane marisoare. Pentru ca au fost foartte mici, le-am pus intregi, dar daca aveti gogonele mai mari, puteti sa le taiati bucatele. Adaugati catei de usturoi printre gogonele. Le da un gust mai bun si le mentine tari.

Preparati pikantul fix dupa instructiuni si puneti-l peste gogonele. Inchideti si dati la camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate in pikant-fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

03.10.2011, 11:47

rocsi, incearca....Pup

jolygina 1

03.10.2011, 13:06

shukly 1

22.06.2015, 16:06

Picant fix este plin de chimicale. Cel mai bine si rapid ies cu saramura. Amesteci mai multe tipuri de legume si torni saramura peste ele. Sau pui numai un fel de leguma (gogonele) si torni saramura. Simplu, rapid si cel mai important: natural

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura (reteta Motan)