Gogonele si castraveti pentru iarna

de reisnaor_2006 in Muraturi, 15 Dec 2015 | 9143 vizualizari

COMENTARII (20)

delia64 1

15.12.2015, 13:23

CameliaR 1

15.12.2015, 13:24

Ce imi plac gogonelele si castravetii.

deyutzky 1

15.12.2015, 13:24

ce mult imi plac

Bya Ralu 1

15.12.2015, 13:27

-Licurici- 1

15.12.2015, 13:31

Foarte mult imi plac!

anca_rm 1

15.12.2015, 13:32

ioi ce-mi plac , arata foarte bine

mihaelar63 1

15.12.2015, 14:10

La noi se mai zice la murataura aceasta ciolomada Ciolomada este porumbul semanat des care se coseste pentru hrana animalelor

reisnaor_2006 1

15.12.2015, 14:32

multumesc

MotanLaOale 1

15.12.2015, 14:50

Ajunge si o lingura de sare. Pe cuvant de motan ) Si tin foarte bine si sunt mai putin sarate

MotanLaOale 1

15.12.2015, 14:51

Mihaela, ciolomada este o salata, ingredientele sunt maruntite

Bunica 1

15.12.2015, 15:08

Bune sunt!

Constelatialeu 1

15.12.2015, 15:49

Astea merg la fix cu porcariile mele...0

mihaelar63 1

15.12.2015, 15:55

Motan eu zic cum le-am preluat din zona

Panacris 1

15.12.2015, 16:23

Gherca Daniela 1

15.12.2015, 17:06

Merisor 1

15.12.2015, 17:46

Ce pofta mi-ai facut cu muraturile astea! Ma duc sa desfac un borcan

Rocsi 1

15.12.2015, 20:02

Harnicuta

Andra_Constantinescu 1

16.12.2015, 08:39

Tare bune sunt!

reisnaor_2006 1

16.12.2015, 12:26

miki_a 1

17.12.2015, 11:52

Ce tentante sunt gogonelele alea parguite!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate picante