Gogosari aperitiv

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2013 | 2570 vizualizari

 

Buna dimineata si o saptamana usoara!!
Azi voi incepe cu un minunat aperitiv pe care vi-l recomand la modul cel mai serios;nu stiti cate arome are si ce gust!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari frumosi
  • 100 g branza telemea
  • 100 g Miez de Lapte de la Delaco
  • 100 g salam
  • 50 g masline fara samburi
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari aperitiv:

Branza, salamul si maslinele taiate cubulete le punem intr-un castronel; gogosarii curatati de cotoare si seminte, umplem cu acest amestec putin indesat pana la trei sferturi, deasupra punem in fiecare cate o lingura de ulei apoi spargem cate un ou; condimentam cu sare, piper, punem gogosarii intr-un vas termorezistent uns cu unt si lasam la cuptor la foc moderat pana se coaguleaza oul.


Servim pe farfurie ornata cu restul ingredientelor ramase.

 

TIPS-URI

1

pentru branzeturi se poate folosi tot ce aveti sau dupa placul fiecaruia,cu conditia ca sa fie una sarata,una dulce

2

tot dupa plac se poate folosi si preparatul

3

acest aperitiv se pregateste in functie de persoanele de la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lia_ 1

15.10.2013, 07:57

noi umpleam asa ardei gras dar voi face si cu gogosar. bravo

_Alina_ 1

15.10.2013, 11:29

ianculubita 1

15.10.2013, 12:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie