Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 1873 vizualizari

 

Ii multumesc Magdei pentru aceasta reteta minunata, de care ai mei au fost foarte incantati! Va recomand sa incercati macar o data si nu o sa regretati ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 gogosari (de preferat mai mari)
  • 4 oua
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • 1 cubulet de unt
  • marar uscat
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou:

Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana se racesc. Nu ii coaceti foarte tare pentru ca riscati sa se rupa cand ii curatati.


Dupa ce s-au racit, ii curatam usor de pielita, le scoatem cotorul si semintele.


Ungem un vas termorezistent cu unt.


Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


In fiecare gogosar punem cascaval ras, apoi spargem cate un ou ( la mine gogosarii au fost micuti si a mai curs albusul pe langa).


Presaram sare, piper, putin marar si busuioc uscat.


Introducem gogosarii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana ouale sunt facute, cam 20 de minute dureaza.


Cand sunt gata ii scoatem si ii servim calzi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:36

Multumesc mult Elucu

reisnaor_2006 1

04.11.2014, 20:16

foarte buni

Rocsi 1

04.11.2014, 20:55

Multumesc Roxana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bacon si cascaval