Gogosari in sos

de gaby_duceag in Conserve, 31 Oct 2012 | 5364 vizualizari

COMENTARII (45)

RoXx 1

31.10.2012, 10:26

deliciossssss cred ca as manca zilnic

Lau 1

31.10.2012, 10:29

foarte bun

Mutulica 1

31.10.2012, 10:34

am mancat , sunt exceptionali , dar ganditi-va la glicemie cei care o aveti in grija .

mamaieelena 1

31.10.2012, 10:37

deliciosi asa pregatiti o sa fac si eu la anul viitor daca voi mai putea desigur

Denissa 1

31.10.2012, 10:37

Excelenti!

MotanLaOale 1

31.10.2012, 10:43

Laly 1

31.10.2012, 10:48

Ei Gabytule uite ce voi face eu cu gogosarii ramasi (am luat doi saci sambata si am pus o parte cu otet), chiar ma gandeam cum sa pun restul

gaby_duceag 1

31.10.2012, 10:49

asa sa-i pui )

Mutulica 1

31.10.2012, 10:55

Nu faceti pentru mai multi ani .Dupa un an prind un gust mai ranced , dar se pot manca .D-astia mananc eu in iarna asta , da tot imi plac .Te ... in gusturile omului .

diaconta 1

31.10.2012, 10:57

foarte buni sunt
Costel are dreptate,nu se pot pastra foarte multa vreme

gaby_duceag 1

31.10.2012, 10:58

ei nu se pot!
eu nu cred ca voi ii fierbeati aproape o ora
pur si simplu nu cred! )

gaby_duceag 1

31.10.2012, 10:59

http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-in-sos-tomat-25336.html
uite aci, fierti 10 minute. unde mama masii e sosul ca aia-i un amestec mult prea subtire. ai mei au SOS!
MOAAA CE MI-O IAU )

gaby_duceag 1

31.10.2012, 11:00

Staaaaai, ca am uitat sa scriu ca-i mai bag si la cuptor)

Mutulica 1

31.10.2012, 11:09

spune-i Inei ,te rog , eu sunt responsabil doar cu mancatul lor .

diaconta 1

31.10.2012, 11:14

Gaby,e mult ulei in reteta asta,asa ca raman la parerea mea (pentru ca am pus asa ceva)nu se pot pastra prea multa vreme.
Bine,ca oricum nu ne tin mult ca-i mancam ))

T I M E A 1

31.10.2012, 11:17

Foarte buni

Poliana 1

31.10.2012, 11:18

Ce mult imi plac, mama mea mai pune...eu sunt mai lenesa

portiadelumina 1

31.10.2012, 11:18

Deci e definitivată reţeta? Coaptă la cuptor, aranjată? Că eu nu vreau să greşesc ca alţii şi să nu am ce mânca la iarnă

gaby_duceag 1

31.10.2012, 11:18

si eu va contrazic in continuare! )
nu cred dia ca-i fierbeai o ora plus cuptor. in tot ce vad eu pe net e fiert putin. pai la zacusca nu se pune 1l ulei da' se fierbe de-o ia naiba si tine ani de zile?
cand eram numa' eu cu cezar ramaneau de la an la an fara niciun gust schimbat sau consistenta
ps. va sugerez sa nu va contraziceti cu mine )))))

diaconta 1

31.10.2012, 11:24

Gaby,noi nu i-am fiert asa mult pentru ca ne plac sa ramana asa "crocanti" de aia-mi plac gogosarii murati.
Daca-i pun fara sos,nu-i fierb deloc si stau si 5 ani(ceea ce nu e cazul).
Dar nici nu e cazul sa-mi tina de pe un an pe altul,nu pun asa multi si am alte muraturi care se pastreaza foarte bine.
Cred ca fiecare poate alege varianta care-i convine.
Eu,din principiu nu fac rezerve prea mari la alimente,nici daca as sti sigur ca vine foametea peste noi

diaconta 1

31.10.2012, 11:35

Padre,contradictia era doar asupra termenului de pastrare) la noi nu e cazul ca se mananca foarte repede )

portiadelumina 1

31.10.2012, 11:47

Aşa e Dia La o adică putem mânca friptura şi fără gogoşar

Mutulica 1

31.10.2012, 12:00

mai grav este cand mancam gogosarii fara nimic altceva .

_Alina_ 1

31.10.2012, 12:03

Ce pofta mi-ai facut cu gogosarii astia deliciosi! Noroc ca am in frigider un borcan de la mama, ma duc sa ma infrupt din el

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 12:06

mmmm bun bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muraturi- Reteta mamei