Gogosari in sos

de MotanLaOale in Muraturi, 16 Noi 2012 | 15327 vizualizari

 

Preluata de la Gaby si nu-mi pare rau! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari curatati
  • 150 ml otet de vin
  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar
  • 1 lingura sare
  • 300 g pasta tomate
  • 2-3 foi dafin
  • 1 lingura piper boabe
  • 2 linguri mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si nervuri si se taie fasii de 1 cm.


Toate ingredientele, fara gogosari, se pun intr-o oala si se fierb pana se topeste zaharul si da in clocot.


Se pun si gogosarii, se pune capac si se lasa la foc mic 20-25 minute, amestecand de cateva ori.


Se ia capacul si se mai lasa la foc 25-30 minute, amestecand de cateva ori.


Sosul trebuie sa fie sa fie gros si sa cuprinda gogosarii inmuiati putin.Se pune fierbinte in borcane sterilizate puse pe cutite ca sa nu crape.


Se infileteaza capacele si se pun borcanele in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.


Se scot din cuptor si se invelesc intr-o patura pana la racire.


Se poate consuma imediat ce s-au racit sau se pot pastra pentru iarna.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

MotanLaOale 1

18.10.2013, 11:21

kytz 1

06.07.2017, 11:12

Îmi plac foarte mult! Anul ăsta sper să reusesc să fac și eu!

MotanLaOale 1

06.07.2017, 11:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina