Gogosari in sos

de MotanLaOale in Muraturi, 16 Noi 2012 | 13486 vizualizari

 

Preluata de la Gaby si nu-mi pare rau! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari curatati
  • 150 ml otet de vin
  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar
  • 1 lingura sare
  • 300 g pasta tomate
  • 2-3 foi dafin
  • 1 lingura piper boabe
  • 2 linguri mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si nervuri si se taie fasii de 1 cm.


Toate ingredientele, fara gogosari, se pun intr-o oala si se fierb pana se topeste zaharul si da in clocot.


Se pun si gogosarii, se pune capac si se lasa la foc mic 20-25 minute, amestecand de cateva ori.


Se ia capacul si se mai lasa la foc 25-30 minute, amestecand de cateva ori.


Sosul trebuie sa fie sa fie gros si sa cuprinda gogosarii inmuiati putin.Se pune fierbinte in borcane sterilizate puse pe cutite ca sa nu crape.


Se infileteaza capacele si se pun borcanele in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.


Se scot din cuptor si se invelesc intr-o patura pana la racire.


Se poate consuma imediat ce s-au racit sau se pot pastra pentru iarna.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

MotanLaOale 1

23.07.2013, 15:45

Bravo

Panacris 1

18.10.2013, 10:56

Ce bunătate am ratat

MotanLaOale 1

18.10.2013, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si conopida