Gogosari in sos

de Constelatialeu in Conserve, 1 Noi 2014 | 2359 vizualizari

 

De data asta m-am inspirat din gradina Diei ,ca tot ea e vinovatul de serviciu si am zis sa ma uit si-n gradina ei.....Pentru ca am gasit niste gogosari mari frumosi si ieftini,contrar datei la care i-am gasit...acum o luna erau 5-6 lei kg ,acum i-am luat cu 2 lei kg.In fine ,i-am facut placerea leutului sa-i pun gogosar in sos.......

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosar
  • 800 g pasta tomate
  • 500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 500 ml otet
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • frunze de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Mai intai spalam si taiem gogosarul in bucati potrivite.Asezam tuciul pe foc si punem toate ingredientele si lasam sa dea intr-un clocot.Apoi punem gogosar cat sa fie acoperiti si ii lasam sa dea in 2 clocote si apoi ii scoatem cu un spumar.Prodedam la fel pana terminam gogosarul.Borcanele spalate si uscate le umplem cu gogosar,care a stat un pic sa se raceasca.Umplem borcanele si apoi turnam sosul peste ei,avand grija sa scoatem aerul din borcane si frunzele de dafin,sa nu se amarasca.Capacim bine borcanele si la bagam la cuptor,cuptor ce a fost incins bine,lasam sa se raceasca si apoi le depozitam in camara sau beci.....

 

TIPS-URI

1

sa avem grija sa nu lasam seminte de gogosar,acestea pot fermenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

dantes 1

02.11.2014, 10:38

Foarte buni!

MOKUSKA 1

02.11.2014, 12:28

...un deliciu e reteta..folosesti in loc de ketchup sau e muratura?

Constelatialeu 1

02.11.2014, 12:31

Moku,e muratura...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos