Gogosari in sos tomat

de Lau in Conserve, 12 Oct 2011 | 5039 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete,sunt foarte buni,am ajuns la concluzia lui Ancuta trebuia sa fac mai multe porti

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 borcan de pasta de tomate
  • 500 g otet
  • 500 g ulei
  • 500 g zahar
  • 5 linguri sare
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos tomat:

Gogosarii se curata de cotor si seminte, se spala si se taie in sferturi

Amestecam ingredientele si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii si lasam sa fiarba 3-5 minute (gogosarii sa fie acoperiti de sos). Ii scoatem cu o paleta si continuam pana terminam.

Asezam gogosarii in borcane spalate si sterilizate, adaugam sosul cald, capsam borcanele si acoperim pana a-2 -zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

13.10.2011, 15:28

multumesc

Ligia Bxl 1

13.10.2011, 15:45

buni

MIUTA 1

13.10.2011, 22:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pt iarna