Pasta de leustean pt iarna

de dakris in Conserve, 12 Iun 2012 | 4012 vizualizari

 

E prima data cand pun leustean in acest mod. Luna trecuta am bagat la congelator, cum m-am obisnuit si, pt ca am tot vazut varianta asta pe ici si colo, am "compilat" retetele :D si a rezultat ce se vede. Multumesc gaby_d pt lamuriri!

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean cat sa se umple o strecuratoare
  • 100 ml ulei, din care 2-3 linguri formeaza "gulerul" borcanului
  • 3 linguri sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean pt iarna:

Alegem leusteanul cat sa ramanem doar cu frunzele :). Le spalam bine si le lasam intr-o strecuratoare sa se zvinte. Dupa ce s-a uscat, il punem in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul si sarea si il maruntim pana devine o pasta. Se varsa intr-un borcan de 400 g spalat si uscat si, deasupra se pun 2-3 linguri ulei. Se capseaza si se pastreaza in frifgider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

12.06.2012, 15:37

Bucataras Medi 1

12.06.2012, 20:03

nu am facut niciodata dar am tot vazut pe aici,o idee buna!

anomisana 1

08.07.2012, 22:00

Cat se poate pastra dupa ce se deschide borcanul? Cred ca este mai aromat decat cel uscat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean