Pasta de leustean pt iarna

de dakris in Conserve, 12 Iun 2012 | 3657 vizualizari

 

E prima data cand pun leustean in acest mod. Luna trecuta am bagat la congelator, cum m-am obisnuit si, pt ca am tot vazut varianta asta pe ici si colo, am "compilat" retetele :D si a rezultat ce se vede. Multumesc gaby_d pt lamuriri!

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean cat sa se umple o strecuratoare
  • 100 ml ulei, din care 2-3 linguri formeaza "gulerul" borcanului
  • 3 linguri sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean pt iarna:

Alegem leusteanul cat sa ramanem doar cu frunzele :). Le spalam bine si le lasam intr-o strecuratoare sa se zvinte. Dupa ce s-a uscat, il punem in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul si sarea si il maruntim pana devine o pasta. Se varsa intr-un borcan de 400 g spalat si uscat si, deasupra se pun 2-3 linguri ulei. Se capseaza si se pastreaza in frifgider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

12.06.2012, 15:37

Bucataras Medi 1

12.06.2012, 20:03

nu am facut niciodata dar am tot vazut pe aici,o idee buna!

anomisana 1

08.07.2012, 22:00

Cat se poate pastra dupa ce se deschide borcanul? Cred ca este mai aromat decat cel uscat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean