Pasta de leustean pt iarna

de dakris in Conserve, 12 Iun 2012 | 8830 vizualizari

 

E prima data cand pun leustean in acest mod. Luna trecuta am bagat la congelator, cum m-am obisnuit si, pt ca am tot vazut varianta asta pe ici si colo, am "compilat" retetele :D si a rezultat ce se vede. Multumesc gaby_d pt lamuriri!

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean cat sa se umple o strecuratoare
  • 100 ml ulei, din care 2-3 linguri formeaza "gulerul" borcanului
  • 3 linguri sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de leustean pt iarna:

Alegem leusteanul cat sa ramanem doar cu frunzele :). Le spalam bine si le lasam intr-o strecuratoare sa se zvinte. Dupa ce s-a uscat, il punem in robotul de bucatarie impreuna cu uleiul si sarea si il maruntim pana devine o pasta. Se varsa intr-un borcan de 400 g spalat si uscat si, deasupra se pun 2-3 linguri ulei. Se capseaza si se pastreaza in frifgider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de leustean pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mena29 1

12.06.2012, 15:37

Bucataras Medi 1

12.06.2012, 20:03

nu am facut niciodata dar am tot vazut pe aici,o idee buna!

anomisana 1

08.07.2012, 22:00

Cat se poate pastra dupa ce se deschide borcanul? Cred ca este mai aromat decat cel uscat.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de leustean