Ardei iuti (taiati) la borcan

de kamy in Conserve, 7 Oct 2010 | 27867 vizualizari

 

Am luat azi din piata ardei iuti bulgaresti(am crezut eu)dar cand colo....piscau de mi-au dat lacrimile.I-am pus pt iarna taiati deoarece isi mai pierd din iuteala.

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • otet
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti (taiati) la borcan:

Se spala ardei iuti,se taia feliute sau bucatele mai mici,cu samburi cu tot pana la codita,se pun in borcane iar peste otet si sare (intr-un l de otet se dizolva o lg de sare.

Simplu...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti (taiati) la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

kamy 1

08.10.2010, 14:09

buni...si noi mancam multi...Sabina e cu astia taiati

nadina73 1

08.10.2010, 21:37

pt Bebe (sotu) vreau un borcan mare

kamy 1

08.10.2010, 22:23

nadinaiti dau 2 ..dar mai mici...ok?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Confit de canard (rata conservata)