Castraveti bulgaresti reteta

de ralu_ca in Conserve, 1 Noi 2015 | 1861 vizualizari

 

 Castraveti bulgaresti reteta

 

INGREDIENTE

  • 14 borcane
  • castraveti (5-6 in borcan)
  • 7-8 cepe
  • morcovi
  • 2-3 catei usturoi/borcan
  • foi dafin
  • hrean
  • 1 lingurita cu vf sare/borcan
  • 5 linguri otet/borcan
  • 1 lingurita si jumatate zahar/borcan
  • boabe piper, mustar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

In borcanele spalate am pus pe "fund" boabe piper, mustar, apoi solzisori de ceapa, castravetii asezati in picioare, bastonase de morcovi, bastonase hrean (pe marginea borcanului), usturoi taiat felii, 1 lingurita cu vf sare, 1 lingurita si jumatate zahar, 6 linguri otet. Apoi umplu borcanele cu apa rece.


Borcanele le-am asezat intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop si am umplut cu apa pana la jumatatea borcanelor. Le-am lasat la foc mic pana ce clocoteste apa, apoi inca approx 30 minute. Le-am lasat sa se racoreasca si le-am asezat in pivnita.


Spor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Constelatialeu 1

01.11.2015, 16:52

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 17:29

Rocsi 1

01.11.2015, 19:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati