Usturoi murat

de Sim0na in Conserve, 3 Noi 2012 | 3654 vizualizari

 

Sursa: http://alexandra-bucatariamea.blogspot.ro/2012/10/usturoi-murat-in-vin-alb-si-sec.html

 

INGREDIENTE

  • 200 g usturoi
  • 150 ml otet de vin alb
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita rasa sare gronjoasa
  • 1 lingurita rasa zahar
  • 1 lingurita rasa oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Usturoi murat:

Usturoiul desfacut in catei, l-am pus in apa clocotita pentru cateva secunde. Apoi l-am scos si l-am pus intr-un vas cu apa rece. Prin aceasta metoda usturoiul se curata foarte usor. Intr-o alta craticioara am pus otetul, vinul, sarea, zaharul si oregano, si le-am pus la fiert. Dupa cateva clocote am dat vasul de pe foc si am adaugat usturoiul curatat, amestecand cca 1 minut. Am scos usturoiul si l-am pus in borcan, apoi am adaugat zeama peste, lasand 1 cm pana sus. Borcanul le-am sigilat si l-am pus apa clocotita pentru 10 minute. L-am lasat in cuptorul cald pana a doua zi, cand l-am depozitat in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Usturoi murat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:02

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 22:54

Panacris 1

31.08.2013, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Ardei copt la borcan