Gogosari in suc de rosii

de Michelle in Muraturi, 15 Sep 2009 | 10921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari,
  • 10 kg rosii,
  • sare,
  • apa,
  • frunze de telina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in suc de rosii:

Gogosarii se curata si se taie in 4 sau dupa marimea care doreste fiecare.

Rosiile se dau prin masina ,sucul se pune la fiert si daca  e prea gros se mai pune apa,se sareaza dupa gust.

gogosarii ii asezam in borcane + frunze de telina.Cand sucul e fiert rasturnam gogosarii dintr-un borcan (in suc) lasam 2 min apoi ii punem din nou in borcan,punem si suc pana se umple punem capacul si punem sub o patura pana a doua zi...sunt super buni...

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

15.09.2009, 19:57

Foarte interesanta reteta! Se marineaza cumva in sucul de rosii, nu? ce gust au?

Michelle 1

17.09.2009, 16:19

isi mentin gustul lor de gogosar...si raman crocanti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati la rece