Gogosari la otet cu conopida

de Andreea Baraboi in Conserve, 25 Sep 2014 | 1255 vizualizari

 

Facem pregatirile pt iarna !

 

INGREDIENTE

  • 4 kg gogosari
  • 1conopida
  • 2 morcovi
  • frunza de telina
  • 500 ml otet
  • 2 litri apa
  • 3 linguri de sare
  • 4 foi dafin
  • zahar 3 linguri cu varf
  • 4 linguri ulei
  • hrean
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari la otet cu conopida:

Am spalat si curatat gogosarii si am indepartat demintele dupa care le-am lasat la scurs.


La fel am prcedat si cu conopida care am spalat-o si am desfacut buchetelele si le-am lasat la scurs.


Am curatat si morcovii si hreanul, morcovul l-am taiat rondele si hreanu in 4 fasii , frunza de telina se spala si se lasa la scurs.


Intr-o oala mare se adauga apa, otetul , foile de dafin, zaharul, boabele de piper,uleiul , sarea,totul de potriveste pt gustul fiecaruia si se lasa sa fiarba .


Cand fierbe incepem sa adaugam gogosarii si le dam un clocot si apoi continuom asa pana terminam gogosarii si ii lasam deoparte sa se racoreasca putin,


In acest timp adaugam si conopida sa dea un clocot in acea compozitie ,dupa care o lasam la racorit.


Asezam borcanele si incepem sa asezam un strat de gogosari unul de conopida unul de morcov , de telina si hrean si asa continuom pana unplem borcanele.


Apoi adaugam apa clocotita in borcane , inchdem ermetic capacele si le lasam in paturi sa se raceasca pana a 2 zi. Dupa ce s-au racit se dau la loc racoros si se pastreaza atat timp cat vrem .


 

TIPS-URI

1

Cine doreste sau are preferinte dupa gust se poate pune toate ingredientele, otet , zahar si sare, eu am potrivit totul dupa gust .

2

Mi-au iesit 3 borcane, unul de 5 l, unul de 2,5. si unul de 800 g .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari la otet cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.09.2014, 21:14

Ce bine arata!

babi5 1

06.10.2014, 13:35

Andreea Baraboi 1

06.10.2014, 17:15

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri reci si acre cu ou